Preview

Potato Growing

Advanced search

TECHNOLOGY RESEARCH OFDISPERGATING OFDRY MASHED POTATOESAND TOPINAMBOUR

Abstract

The dispergating results of dry mashed potatoes and dried topinambour are presented in the article, the estimation of worked out grinding is given on the received quality of an end product.
The researches were conducted in RUE «Scientific and Practical Center for Foodstuffs of the National Academy of Sciences of Belarus».

About the Authors

Z. V. Lovkis
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


N. N. Petyushev
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


S. A. Arnaut
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. A. Litvinchuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


L. V. Evtushevskaya
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Мазур, А.М. Машины и оборудование для переработки картофеля / А.М. Мазур. – М.: Полимаг, 1999. – 372 с.

2. Чеботарев, О.Н. Технология муки, крупы и комбикормов / О.Н. Чеботарев, А.Ю. Шаззо, Я.Ф. Мартыненко. – М.; Ростов н/Д: МарТ, 2004. – 687 с.

3. Бутковский, В.А. Технология мукомольного, крупяного и комбикормового производства / В.А. Бутковский, Е.М. Мельников. – М.: Агропромиздат, 1989. – 462 с.

4. Химик [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.xumuk.ru/encyklopedia/1388.html. – Дата доступа: 11.12.2015.

5. Кавецкий, Г.Д. Процессы и аппараты пищевых производств / Г.Д. Кавецкий, А.В. Королев. – М.: Агропромиздат, 1991. – 430 с.


Review

For citations:


Lovkis Z.V., Petyushev N.N., Arnaut S.A., Litvinchuk A.A., Evtushevskaya L.V. TECHNOLOGY RESEARCH OFDISPERGATING OFDRY MASHED POTATOESAND TOPINAMBOUR. Potato Growing. 2016;24(1):271-279. (In Russ.)

Views: 86


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 0134-9740 (Print)