RECEPTION TECHNOLOGYFEATURES OFHALF-FINISHED PRODUCT OFBRUSHWOODAND POTATO PRODUCT «BRUSHWOOD»
Abstract
Reception technology features of half-finished product of brushwood and potato product «Brushwood» are considered. The surface morphology of halffinished product of brushwood is investigated.
About the Author
V. V. LitvyakBelarus
References
1. Мировые тенденции и перспективные направления создания новых продуктов из картофеля [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.produkt.by/Science/show/200. – Дата доступа: 07.04.2014.
2. Картофель и картофелепродукты: наука и технология / З.В. Ловкис [и др.]; РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию». – Минск: Беларус. навука, 2008. – 537 с.
Review
For citations:
Litvyak V.V. RECEPTION TECHNOLOGYFEATURES OFHALF-FINISHED PRODUCT OFBRUSHWOODAND POTATO PRODUCT «BRUSHWOOD». Potato Growing. 2015;23(1):190-198. (In Russ.)