Preview

Potato Growing

Advanced search

RECEPTION TECHNOLOGYFEATURES OFHALF-FINISHED PRODUCT OFBRUSHWOODAND POTATO PRODUCT «BRUSHWOOD»

Abstract

Reception technology features of half-finished product of brushwood and potato product «Brushwood» are considered. The surface morphology of halffinished product of brushwood is investigated.

About the Author

V. V. Litvyak
РУП «Научно-практический центр НАН Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Мировые тенденции и перспективные направления создания новых продуктов из картофеля [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.produkt.by/Science/show/200. – Дата доступа: 07.04.2014.

2. Картофель и картофелепродукты: наука и технология / З.В. Ловкис [и др.]; РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию». – Минск: Беларус. навука, 2008. – 537 с.


Review

For citations:


Litvyak V.V. RECEPTION TECHNOLOGYFEATURES OFHALF-FINISHED PRODUCT OFBRUSHWOODAND POTATO PRODUCT «BRUSHWOOD». Potato Growing. 2015;23(1):190-198. (In Russ.)

Views: 72


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 0134-9740 (Print)