MORPHOLOGICAL STRUCTURE OF NATIVE STARCH DIFFERENT GRADES AND HYBRIDS OF POTATOES
Abstract
The morphological structure the natural starch received of 3 grades and 9 hybrids of a potato is investigated.
About the Authors
V. V. MoskvaBelarus
Е. А. Simakov
Russian Federation
А. V. Mityushkin
Russian Federation
V. G. Kostenko
Russian Federation
V. V. Litvjak
Belarus
References
1. Андреев, Н.Р. Основы производства нативных крахмалов (научные аспекты) / Н.Р. Андреев. – М.: Пищепромиздат, 2001. – 289 с.
2. Ловкис, З.В. Технология крахмала и крахмалопродуктов: Учеб. пособ. / З.В. Ловкис, В.В. Литвяк, Н.Н. Петюшев; РУП «Научнопрактический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию». – Минск: Асобный, 2007. – 178 с.
3. Кретович, В.Л. Биохимия растений: Учеб. – М.: Высш. шк., 1986. – 503 с.
4. Информация Интернет: Ботанический сад: Картофель: Крахмал в картофеле // http://botanicheskij-sad.ru/kartofel/krahmal_v_kartofele.html / Дата входа 10.04.2013 г.
Review
For citations:
Moskva V.V., Simakov Е.А., Mityushkin А.V., Kostenko V.G., Litvjak V.V. MORPHOLOGICAL STRUCTURE OF NATIVE STARCH DIFFERENT GRADES AND HYBRIDS OF POTATOES. Potato Growing. 2013;21(2):275-285. (In Russ.)