Preview

Potato Growing

Advanced search

MORPHOLOGICAL STRUCTURE OF NATIVE STARCH DIFFERENT GRADES AND HYBRIDS OF POTATOES

Abstract

The morphological structure the natural starch received of 3 grades and 9 hybrids of a potato is investigated.

About the Authors

V. V. Moskva
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


Е. А. Simakov
ГНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт картофельного хозяйства им. А.Г. Лорха»
Russian Federation


А. V. Mityushkin
ГНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт картофельного хозяйства им. А.Г. Лорха»
Russian Federation


V. G. Kostenko
ГНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт крахмалопродуктов»
Russian Federation


V. V. Litvjak
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Андреев, Н.Р. Основы производства нативных крахмалов (научные аспекты) / Н.Р. Андреев. – М.: Пищепромиздат, 2001. – 289 с.

2. Ловкис, З.В. Технология крахмала и крахмалопродуктов: Учеб. пособ. / З.В. Ловкис, В.В. Литвяк, Н.Н. Петюшев; РУП «Научнопрактический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию». – Минск: Асобный, 2007. – 178 с.

3. Кретович, В.Л. Биохимия растений: Учеб. – М.: Высш. шк., 1986. – 503 с.

4. Информация Интернет: Ботанический сад: Картофель: Крахмал в картофеле // http://botanicheskij-sad.ru/kartofel/krahmal_v_kartofele.html / Дата входа 10.04.2013 г.


Review

For citations:


Moskva V.V., Simakov Е.А., Mityushkin А.V., Kostenko V.G., Litvjak V.V. MORPHOLOGICAL STRUCTURE OF NATIVE STARCH DIFFERENT GRADES AND HYBRIDS OF POTATOES. Potato Growing. 2013;21(2):275-285. (In Russ.)

Views: 79


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 0134-9740 (Print)